Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek unutmak

Rüyada bebek unutmak

Rüyada bebek unutmak zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine, prestij kaybı yaşayacağına delalettir.

Rüyada bebek unutmak gördüyseniz:

  • Gizli konular veya belli iş birlikleri, ortaklık ya da ilişkiler ön plana çıkabilir.

Rüyada bebeği emzirmeyi unutmak istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, getirisinden daha fazla olacağına tabir olunur.

Rüyada bebek unutmak hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine işarettir.

Rüyada bebek emzirmeyi unutmak iç dünyasının güzelleşeceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada bebeği bir yerde unutmak geçmişin kötü izlerinin silineceğine, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına rivayet eder.

Rüyada bebeğini unutmak elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebeğini bir yerde unutmak sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine yorulur.

Rüyada anahtarını unutmak yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine inanılır.

Rüyada arabanın yerini unutmak iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments