Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pasaport unutmak

Rüyada pasaport unutmak

Rüyada pasaport unutmak manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada pasaport unutmak gördüyseniz:

  • Kavgalara açıksınız.

Rüyada pasaport unutmak aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına rivayet eder.

Rüyada pasaport kaybetmek uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine delalet eder.

Rüyada siyah pasaport görmek hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine delalettir.

Rüyada yeşil pasaport görmek karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, ticaretin büyüyeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada pasaport almaya çalışmak yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine inanılır.

Rüyada pasaport almak maddi anlamda güç kaybedeceğine, o kapıyı kapatacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada pasaport çıkarmak istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada pasaportu kaybetmek uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, her yönden mutlu ve başarılı olmaya rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments