Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cüz almak

Rüyada cüz almak

Rüyada cüz almak yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına inanılır.

Rüyada cüz almak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin size yardımcı olmasını istiyorsanız yardım ya da destek istemekten çekinmemelisiniz.

Rüyada cüz kitabı görmek çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına inanılır.

Rüyada cüz dağıtmak sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuran cüzü görmek bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına delalettir.

Rüyada elinde cüz görmek stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Rüyada cüz tutmak ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına, üzüntülerinin son bulacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yasin cüzü görmek bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine delalettir.

Rüyada elif cüzü okumak işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada cüz almak iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments