Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cüz tutmak

Rüyada cüz tutmak

Rüyada cüz tutmak sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, aile huzurunuzun bozulacağına, sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, onun yolundan ayrılmayacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine rivayet eder.

Rüyada cüz tutmak gördüyseniz:

  • Sağlık başlıklı konulara zaman ayırmanız gerekebilir.

Rüyada cüz tutmak başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine alamet etmektedir.

Rüyada elif cüz görmek mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, o işten ekmek yiyeceğine, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine yorulur.

Rüyada elif cüzü okumak çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına alamet eder.

Rüyada cüz kitabı görmek haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına delalettir.

Rüyada yasin cüzü görmek yaşamının tazeleneceğine, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına tabir olunur.

Rüyada kuran cüz görmek çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına işarettir.

Rüyada kurandan cüz okumak kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına alamet eder.

Rüyada elinde cüz görmek hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments