Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada armut pekmezi görmek

Rüyada armut pekmezi görmek

Rüyada armut pekmezi görmek zorlukların bir anda biteceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, aileden ayrı kalınacağına, iftiraya uğrayacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, rüya sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada armut pekmezi gördüyseniz:

  • Söylenenleri ya da size verilen tepkileri dikkate almadan objektifliğinizi korumanız, endi bildiğiniz gibi hareket etmenize olanak tanıyacak bir yol haritası çizmeniz gerekiyor.

Rüyada armut pekmezi görmek vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pekmez dökmek yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada pekmez görmek alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine delalettir.

Rüyada pekmez içmek maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine delalet eder.

Rüyada pekmez ikram etmek toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına yorulur.

Rüyada nar pekmezi görmek bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birine pekmez vermek o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, zorluğa düşeceğine tabir olunur.

Rüyada tahinli pekmez yemek mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments