Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çürük yumurta kırmak

Rüyada çürük yumurta kırmak

Rüyada çürük yumurta kırmak bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, yanlış seçimler yapacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, köşeye sıkıştıracağına, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çürük yumurta kırmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız kavgalı da olabilir, mutlu da olabilir.

Rüyada çürük yumurta kırmak elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çürük ceviz kırmak endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, sakin ve huzurlu günler geçireceğine delalettir.

Rüyada çürük dişi kırmak borçların bir türlü ödenemeyeceğine, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine, yaşamına renk geleceğine tabir olunur.

Rüyada çürük dişini kırmak moral bulacağına, hafifleyeceğine, büyük sıkıntılar yaşanacağına, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çürük diş kırmak sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, başka işler deneyeceğine, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına işarettir.

Rüyada çürük yumurta pişirmek sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine rivayet eder.

Rüyada çürük yumurta toplamak üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine işaret eder.

Rüyada çürük yumurta içmek yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments