Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çürük üzüm görmek

Rüyada çürük üzüm görmek

Rüyada çürük üzüm görmek parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çürük üzüm gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi küçümsememeli veya diğerlerine değerinizin küçümsenmemesi gerektiğini göstermelisiniz.

Rüyada çürük üzüm görmek hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, atılım yapacağına, ileriye gideceğine işaret eder.

Rüyada çürük üzüm yemek istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada çürük üzüm toplamak zahmetli işlerle uğraaşılacağına, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çürük parmak zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine delalettir.

Rüyada başkasının ağzında çürük diş görmek aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, makam sahibi olacağına, yükseleceğine, işlerin daha kötüleşeceğine rivayet eder.

Rüyada dişin çürük olduğunu görmek güzel bir haber almaya, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada çürük yumurta kırmak evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, onların önüne geçeceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çürük biber görmek çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments