Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çürük üzüm yemek

Rüyada çürük üzüm yemek

Rüyada çürük üzüm yemek sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, yağmur yağmamasına rivayet eder.

Rüyada çürük üzüm yemek gördüyseniz:

  • Bazı konularda sizi teşvik eden ya da baştan çıkartmaya çalışan kişiler zamanınızı boşa harcamanıza veya ekstra masraflara neden olabilir.

Rüyada çürük üzüm yemek bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, büyük zorluklar geçireceğine, çok sevilen bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada çürük üzüm toplamak çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına inanılır.

Rüyada çürük üzüm görmek rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine, ilerledikçe ilerleyeceğine, güvenilir kişilerle yola çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada çürük patates yemek kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına, hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına yorulur.

Rüyada çürük yemek yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada çürük zeytin yemek ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, gelirinin bir kısmı ile geleceğine delalettir.

Rüyada çürük kiraz yemek elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına alamet eder.

Rüyada çürük et yemek başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments