Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının ağzında çürük diş görmek

Rüyada başkasının ağzında çürük diş görmek

Rüyada başkasının ağzında çürük diş görmek sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, mutsuz olacağına, üzüleceğine, birlikte bazı işler yapılacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının ağzında çürük diş gördüyseniz:

  • Aklınıza gelen işleri yapmakta gecikmemelisiniz yoksa fırsatları kaçırmanız mümkündür.

Rüyada ağzında çürük diş görmek çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sonra kendi işini kuracağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada başkasının ağzında çürük diş görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, derdin ve sıkıntının biteceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, şansın ve kısmetin açık olacağına tabir olunur.

Rüyada çürük diş aldırmak eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada dişleri çürük görmek çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına alamet etmektedir.

Rüyada diş çürük görmek tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, bir süre sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çürük diş dökülmesi görmek huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, borçlarını kolayca ödeyeceğine, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi dişlerini çürük görmek maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, isteklerine kulak vereceğine, verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine rivayet eder.

Rüyada dişleri çürük bebek görmek sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments