Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çürük parmak

Rüyada çürük parmak

Rüyada çürük parmak askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, evliyseniz eşle iyi geçime, hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına delalet eder.

Rüyada çürük parmak gördüyseniz:

  • Kendi hakkınızda öğrenebileceğiniz bazı şeyler sizi şaşırtabilir.

Rüyada çürük parmak huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, sıkıntı yükleneceğine, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada çürük diş temizlemek dik durmaya çalışacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada çürük meyve sebze görmek oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, çok büyük çaba sarfedeceğine rivayet eder.

Rüyada çürük elma almak büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, parasal ve ruhsal sorunların artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çürük meyve atmak çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, kavgacı ve ters bir kişi olan rüya sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı çürük elma görmek adının ülke dışında yayılacağına, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına işarettir.

Rüyada çürük sebze atmak kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine yorulur.

Rüyada çürük meyva görmek yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına, her istediğini alabileceğine, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments