Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişin çürük olduğunu görmek

Rüyada dişin çürük olduğunu görmek

Rüyada dişin çürük olduğunu görmek bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, hasta ve zor geçireceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, dertlerine çare bulacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine işaret eder.

Rüyada dişin çürük olduğunu gördüyseniz:

  • Kendinize daha dönük olacaksınız.

Rüyada çürük dişin çıkmasını görmek zarar edeceğine, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada çürük dişin çekildiğini görmek yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine işarettir.

Rüyada çürük dişi çıkarmak iyi ve kolay geçim halinde olacağına, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada çürük dişin döküldüğünü görmek bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada dişin çürük olduğunu görmek çok iyi işler yapılacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çürük azı dişi çekmek hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çürük dişinin düştüğünü görmek çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, aradığı aşkı bulacağına, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına delalettir.

Rüyada çürük dişi elinde görmek kendisi için isabetli adımlar atacağına, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments