Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vişne çürüğü rengi görmek

Rüyada vişne çürüğü rengi görmek

Rüyada vişne çürüğü rengi görmek yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada vişne çürüğü rengi gördüyseniz:

  • Sizi yanlış yönlendiren aldatıcı kişiler dikkat gerektiriyor.

Rüyada vişne çürüğü rengi görmek uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına alamet eder.

Rüyada çürük vişne görmek maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, şansının her zaman kendinden yana gideceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada vişne rengi görmek hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada vişne rengi elbise görmek zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada donmuş vişne görmek aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, önünün kapanacağına rivayet eder.

Rüyada vişne suyu ikram etmek şanssızlığının ortadan kalkacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına tabir olunur.

Rüyada vişne kiraz yemek sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada vişneli pasta yemek hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments