Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada diş çürüğü görmek

Rüyada diş çürüğü görmek

Rüyada diş çürüğü görmek yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, yeni yollara girileceğine, tüm gözleri üzerinde toplayacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına, kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada diş çürüğü gördüyseniz:

  • Geçmişten kişilerle iletişime geçmenizin iş hayatınıza ya da özel yaşamınıza katkısı olabilir.

Rüyada çürük diş kırılması görmek yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına işaret eder.

Rüyada çürük diş temizlemek belalı insanlara denk geleceğine, şifa bulacağına, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah çürük diş görmek zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına, rahat yaşayacağına, mevcut konforunun da devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada çürük diş fırçalamak deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine rivayet eder.

Rüyada diş çürüğü görmek zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada ağzında çürük diş görmek kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada dişlerinin çürük olduğunu görmek yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada dişte çürük görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, gerçek mutluluğu tadacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments