Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çürük dişi elinde görmek

Rüyada çürük dişi elinde görmek

Rüyada çürük dişi elinde görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, inancından ödün vereceğine, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çürük dişi elinde gördüyseniz:

  • Bazı misafirlerin gelmesi olasıdır.

Rüyada çürük dişi elinde görmek ele geçecek haram mal ve paraya, güzel günler yaşanacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine delalettir.

Rüyada çürük dişin döküldüğünü görmek bir anda atılıma geçeceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine tabir olunur.

Rüyada kendi çürük dişini çıkarmak atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kendi dişini çürük görmek aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada dişin çürük olduğunu görmek deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada çürük dişi çıkarmak rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına, sağlık sorunlarının geçici olacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada çürük dişin kırılmasını görmek destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine, rütbesinin artacağına delalet eder.

Rüyada çürük dişi çıkartmak harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments