Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elma soymak

Rüyada elma soymak

Rüyada elma soymak eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, sorunların ve engellerin biteceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine delalet eder.

Rüyada elma soymak gördüyseniz:

  • Yakın arkadaşlarınızla aranızda çıkabilecek tartışmalar ya da anlaşmazlıklar olabilir.

Rüyada elma soyduğunu görmek ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına yorulur.

Rüyada elma soymak uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine alamet eder.

Rüyada elma kabuğu soymak borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına delalet eder.

Rüyada çürük elma soymak ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada birinin elma soyduğunu görmek yeni projeler için kaynak elde edeceğine, atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil elma soymak herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına delalet eder.

Rüyada yumurta soyduğunu görmek çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine işaret eder.

Rüyada meyve soymak sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments