Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin elma soyduğunu görmek

Rüyada birinin elma soyduğunu görmek

Rüyada birinin elma soyduğunu görmek böylece hayatının da düzene gireceğine, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına delalettir.

Rüyada birinin elma soyduğunu gördüyseniz:

  • Hayal gücünüz iyi olacak.

Rüyada çürük elma soymak karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada elma soyduğunu görmek yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine yorulur.

Rüyada birinin elma soyduğunu görmek gelişim içine gireceğine, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine rivayet eder.

Rüyada elma soymak bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil elma soymak hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada elma kabuğu soymak gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına işarettir.

Rüyada yumurta soyduğunu görmek ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına delalet eder.

Rüyada kuyumcu soymak fakirlikten kurtulmaya, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments