Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada amca karısını görmek

Rüyada amca karısını görmek

Rüyada amca karısını görmek herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, hedeflere ulaşamayacağına, yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada amca karısını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızın planlarınızın veya hedeflerinizin önüne geçmesine izin veriyorsunuz.

Rüyada amcasının karısını görmek sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına delalettir.

Rüyada amca karısını görmek kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine alamet eder.

Rüyada amca karısı görmek kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, rüya sahibinin içine kapanacağına, hobilerine eğileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada amca ve karısını görmek büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına inanılır.

Rüyada ölmüş amcanın elini öpmek kısmetlerinin çoğalacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına tabir olunur.

Rüyada amcasının hanımını görmek elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına delalet eder.

Rüyada yaşlı amcanın elini öpmek kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına, hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, kazancın her daim artacağına delalettir.

Rüyada amca olmak uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
ezgiiGe

bizim evde gün varmıs annem kardeşimle yiyecekler koyuyordu masaya tam o sırada mutfakta amcamın karısını gördüm.şehir dışında yaşıyo normalde.elinde siyah poşet içinden sarı üzüm çıkarıp tabaga koydu.bunu herkese dağıt okunmus meyve bunlar dedi.ben gidicem benim hakkımı saklayın tekrar gelcem ozaman yicem dedi.hayırdır inşallah