Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada amca olmak

Rüyada amca olmak

Rüyada amca olmak mutluluğunun büyüyeceğine, derde ve kedere düşeceğine, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına rüya sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine delalettir.

Rüyada amca olmak gördüyseniz:

  • Sinirlenmek yerine, kayıtsız kalmaya çalışmalısınız.

Rüyada amcayı öpmek sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada öz amcasını görmek aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, çalışmalarının artacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş olan amca görmek hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, gelirinin sürekli olacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine alamet eder.

Rüyada amcanın evlendiğini görmek sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölen amca oğlunu görmek rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş amcanın elini öpmek maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına işarettir.

Rüyada amca dövmek iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine delalet eder.

Rüyada eşin amcasını görmek iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments