Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada amca ve karısını görmek

Rüyada amca ve karısını görmek

Rüyada amca ve karısını görmek sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, de rahatının yerine geleceğine, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada amca ve karısını gördüyseniz:

  • Farklı girişimlerde bulunmanıza neden olabilecek aktiviteler ilginizi çekebilir.

Rüyada amcasının karısını görmek sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada amca karısını görmek elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, çalışılan firmanın atağa geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada amca ve karısını görmek canının kıymetini bileceğine, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada amca karısı görmek çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, insanlara her türlü yardımı yapacağına inanılır.

Rüyada amcamı ölmüş görmek sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına yorulmaktadır.

Rüyada amca oğluyla öpüşmek ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölen amcayı görmek aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaşlı amcanın elini öpmek azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments