Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cumhurbaşkanıyla sohbet etmek

Rüyada cumhurbaşkanıyla sohbet etmek

Rüyada cumhurbaşkanıyla sohbet etmek dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, çok hayırlı şeylere imza atacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına işaret eder.

Rüyada cumhurbaşkanıyla sohbet etmek gördüyseniz:

  • Sinirlenmek yerine, kayıtsız kalmaya çalışmalısınız.

Rüyada cumhurbaşkanıyla sohbet etmek maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına delalettir.

Rüyada cumhurbaşkanın eşini görmek uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, sonradan da çok üzüleceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine inanılır.

Rüyada başbakan ve cumhurbaşkanı görmek başarısının artacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine alamet eder.

Rüyada cumhurbaşkanı ve karısını görmek bereketli işlere gireceğine, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına delalettir.

Rüyada cumhurbaşkanıyla namaz kılmak her türlü kötülükten uzakdurulacağına, kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına, işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına işaret etmektedir.

Rüyada başbakanı ve cumhurbaşkanını görmek iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada cumhurbaşkanının evine geldiğini görmek üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, maneviyatının çökeceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada cumhurbaşkanının elini sıkmak daha çok kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments