Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cumhurbaşkanın eşini görmek

Rüyada cumhurbaşkanın eşini görmek

Rüyada cumhurbaşkanın eşini görmek bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, evini ve ailesini unutacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, yanlışlara düşeceğine alamet eder.

Rüyada cumhurbaşkanın eşini gördüyseniz:

  • Aşırı masraflardan kaçının.

Rüyada cumhurbaşkanı ve eşini görmek her işten alnının akıyla çıkmaya, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada cumhurbaşkanın eşini görmek fakirlik ve yokluk göreceğine, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, bir hastalığa maruz kalacağına delalettir.

Rüyada cumhurbaşkanı eşi görmek sorunların çalışmaları baltalamayacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada cumhurbaşkanı eşi olmak zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına işarettir.

Rüyada ölmüş cumhurbaşkanı görmek kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine tabir olunur.

Rüyada eski cumhurbaşkanını görmek bunun için her gün şükredeceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada cumhurbaşkanıyla sohbet etmek sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine alamet eder.

Rüyada cumhurbaşkanı köşkü görmek sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments