Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cumhurbaşkanı misafir etmek

Rüyada cumhurbaşkanı misafir etmek

Rüyada cumhurbaşkanı misafir etmek dertlerin başlayacağına, alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, ömrünün uzun olacağına, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine alamet eder.

Rüyada cumhurbaşkanı misafir etmek gördüyseniz:

  • Başınıza gelen türlü şeyin çok daha farklı nedenleri olabilir.

Rüyada cumhurbaşkanı misafir etmek işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, lüksünün ve konforunun da baki olacağına yorulur.

Rüyada cumhurbaşkanını misafir etmek elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına delalettir.

Rüyada cumhurbaşkanı koruması olmak düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, işinde terfi edeceğine alamet eder.

Rüyada cumhurbaşkanıyla tokalaşmak zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına alamet eder.

Rüyada kendini cumhurbaşkanı görmek kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına yorulur.

Rüyada cumhurbaşkanın eşini görmek varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına inanılır.

Rüyada cumhurbaşkanının elini sıkmak parasal ve ruhsal sorunların artacağına, temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada cumhurbaşkanı başbakanı görmek sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments