Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cumhurbaşkanı görmek

Rüyada cumhurbaşkanı görmek

Rüyada cumhurbaşkanı görmek ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına, ticaretin değer ve hız kazanacağına, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine rivayet eder.

Rüyada cumhurbaşkanı gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizde ilham verici olabilecek aktivitelerde bulunmanızda fayda var.

Rüyada cumhurbaşkanının karısını görmek isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, amaçlardan sapmaya, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına delalet eder.

Rüyada cumhurbaşkanına yardım etmek işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, dualarına karşılık alacağına işaret eder.

Rüyada cumhurbaşkanı görmek tersliklerin yoluna gireceğine, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına rivayet eder.

Rüyada cumhurbaşkanı köşkü görmek malından ve parasından ziyan edeceğine, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine alamet eder.

Rüyada cumhurbaşkanı karısı görmek sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine, aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada cumhurbaşkanının hanımını görmek yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine delalettir.

Rüyada cumhurbaşkanı elini öpmek büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada yabancı cumhurbaşkanı görmek alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments