Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cumhurbaşkanının karısını görmek

Rüyada cumhurbaşkanının karısını görmek

Rüyada cumhurbaşkanının karısını görmek hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada cumhurbaşkanının karısını gördüyseniz:

  • Bir değişiklik size iyi gelebilir.

Rüyada cumhurbaşkanı karısı görmek rahatlık içinde yaşayacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, tekin olmayan işlere girileceğine yorulur.

Rüyada cumhurbaşkanının karısını görmek üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, malından ve parasından ziyan edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada cumhurbaşkanı ve karısını görmek tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, verilen  sözlerin tutulacağına yorulur.

Rüyada cumhurbaşkanı şöförü olmak kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına rivayet eder.

Rüyada cumhurbaşkanı başbakanı görmek alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, hevesinin kursağında kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada cumhurbaşkanı cenazesi görmek dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada cumhurbaşkanı elini öpmek nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, sorumlu tutacağına inanılır.

Rüyada cumhurbaşkanı ve ailesini görmek çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments