Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı cumhurbaşkanı görmek

Rüyada yabancı cumhurbaşkanı görmek

Rüyada yabancı cumhurbaşkanı görmek her zaman hak ettiğini alacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, imkanlarının artacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine, birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yabancı cumhurbaşkanı gördüyseniz:

  • İş hayatınız veya düşüncelerinizin sır olarak kalmasında fayda var.

Rüyada yabancı cumhurbaşkanı görmek maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına delalettir.

Rüyada cumhurbaşkanı hanımını görmek aksiliklerin bu sayede aşılacağına, sağlam bir kariyer edineceğine, kasasının daha çok para dolacağına inanılır.

Rüyada cumhurbaşkanı yemek şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada ölen cumhurbaşkanını görmek çarelere ve çözümlere ulaşacağına, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına delalettir.

Rüyada cumhurbaşkanı abdullah gülü görmek bağının ve bahçesinin de artacağına, her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine inanılır.

Rüyada cumhurbaşkanını öpmek kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, hastalıklarından kurtulacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada cumhurbaşkanı karısı görmek gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babasının cumhurbaşkanı olduğunu görmek sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments