Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cumhurbaşkanı cenazesi görmek

Rüyada cumhurbaşkanı cenazesi görmek

Rüyada cumhurbaşkanı cenazesi görmek kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, eksiği kendinde bulacağına, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, umutlanacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine tabir olunur.

Rüyada cumhurbaşkanı cenazesi gördüyseniz:

  • Sürpriz bir bilgi kendini gösterebilir.

Rüyada cumhurbaşkanı cenazesi görmek çaresizleşeceğine, herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına, büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada cumhurbaşkanı seçilmek yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına işaret eder.

Rüyada başbakan cumhurbaşkanı görmek sorunlarının günden güne artacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine işaret eder.

Rüyada cumhurbaşkanının evine geldiğini görmek atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında rüya sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına alamet eder.

Rüyada cumhurbaşkanının arabasına binmek sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cumhurbaşkanını evinde görmek gittikçe çıkmaza düşeceğine, hayır duaları alacağına, bir anda yokluğa düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cumhurbaşkanın öldüğünü görmek dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine, bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine rivayet eder.

Rüyada başbakanı ve cumhurbaşkanını görmek güvensizliğini yeneceğine, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments