Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saksağan avlamak

Rüyada saksağan avlamak

Rüyada saksağan avlamak hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sözler sarf edeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına tabir olunur.

Rüyada saksağan avlamak gördüyseniz:

  • Provokatif kişilere karşılık vermemek zor olabilir.

Rüyada saksağan avlamak sorunların çabucak halledileceğine, kendini dünya malları edinmeye vereceğine, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine alamet eder.

Rüyada saksağan öldürmek eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, duygularının karşılıklı olacağına inanılır.

Rüyada saksağan görmek çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına, başarılı çalışmalara ortak olunacağına delalettir.

Rüyada saksağan kuşu görmek onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına delalet eder.

Rüyada keçi avlamak başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, göğüs germek zorunda kalınacağına delalettir.

Rüyada gölde balık avlamak ibadetlerini de aksatmayacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada inek avlamak kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine delalet eder.

Rüyada kedi avlamak hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments