Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çukur düşmek

Rüyada çukur düşmek

Rüyada çukur düşmek haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, zor bir döneme gireceğine, başarıya ulaşacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına işaret etmektedir.

Rüyada çukur düşmek gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili değişiklikler veya yenilikler sevdiğiniz kişileri memnun edebilir.

Rüyada çamur çukuruna düşmek rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada lağım çukuruna düşmek karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, belaya ve derde düşeceğine işaret eder.

Rüyada çukurun içine düşmek bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine delalettir.

Rüyada çamurlu çukura düşmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, mal kayıpları da yaşayacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada inşaat çukuruna düşmek üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada çukur düşmek sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada çukuruna düşmek haksızlık edeceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, şaşkın olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir çukura düşmek aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments