Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çukura bakmak

Rüyada çukura bakmak

Rüyada çukura bakmak keyfinin ve neşesinin artacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, yolculuğa çıkmaya, sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına işarettir.

Rüyada çukura bakmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sizden tam olarak ne beklediği konusunda kafa karışıklıklarınız varsa, olaylar netleşmeye başlıyor.

Rüyada çukura bakmak zorlukların artacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada su dolu çukur görmek hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, rüya sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına alamet eder.

Rüyada arabayla çukura düştüğünü görmek eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına delalet eder.

Rüyada çukur kazan birini görmek boş yere korku duyulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada çukur kapatmak işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada çukura itilmek olmayacak hayallere kapılacağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına delalet eder.

Rüyada çukur açmak hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına inanılır.

Rüyada çukur kazıldığını görmek dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments