Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çukurdan çıkarılmak

Rüyada çukurdan çıkarılmak

Rüyada çukurdan çıkarılmak başarı üstüne başarı kazanacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, dertlerinden arınacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, yolculuğa çıkmaya, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına rivayet eder.

Rüyada çukurdan çıkarılmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlar, komşular veya akrabalar hayatınızı kolaylaştıracak önerilerde bulunabilir.

Rüyada çukurdan çıkarılmak büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, afiyete ereceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşının çukura düştüğünü görmek sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına, yeni başlangıçların yapılacağına delalettir.

Rüyada çukura atlamak ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına rivayet eder.

Rüyada kanalizasyon çukuruna düşmek hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, huzurlu günler geçirileceğine, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına işaret eder.

Rüyada çok büyük çukur görmek hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada küçük çukur görmek sorunların ve dertlerin biteceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, bolluk ve bereket yaşayacağına delalet eder.

Rüyada çukurlar görmek parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayatına bakacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına işaret eder.

Rüyada evin içinde çukur kazmak ticaret sektörüne atılacağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments