Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok büyük çukur görmek

Rüyada çok büyük çukur görmek

Rüyada çok büyük çukur görmek onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına işaret eder.

Rüyada çok büyük çukur gördüyseniz:

  • Yenilenmek için zamana ihtiyacınız var.

Rüyada büyük çukura düşmek sırtının yere gelmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük bir çukura düşmek emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, başarılarının katlanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada çok büyük çukur görmek olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına, istenmeyen olayların yaşanacağına inanılır.

Rüyada büyük bir çukur görmek ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, elinin darlaşacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına alamet eder.

Rüyada denizde çukur görmek sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine delalet eder.

Rüyada çukurda fare görmek güzel bir haneye sahip olunacağına, arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tuvalet çukuru görmek uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına, bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına işarettir.

Rüyada yerde çukur görmek kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments