Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çukurlar görmek

Rüyada çukurlar görmek

Rüyada çukurlar görmek kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına, çok zor günler yaşayacağına, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, rüya sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çukurlar gördüyseniz:

  • Harcamalarınıza dikkat etmeli, başkalarına yatırım yapmak yerine, maddi kaynaklarınızı arttırmalısınız.

Rüyada çukura düşen birini görmek çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına tabir olunur.

Rüyada küçük çukur görmek tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çukur kazan birini görmek kazancının günden güne çok artacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına yorulur.

Rüyada çok derin çukur görmek dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine işarettir.

Rüyada çukur görmek epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çukur kapatmak özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına, işlerinin ve iletişiminin bozulacağına, zahmetinin çoğalacağına delalettir.

Rüyada çukura düşen birini kurtarmak insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, rüya sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada çukurun üstünden atlamak ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına, karalar bağlayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments