Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çukura atlamak

Rüyada çukura atlamak

Rüyada çukura atlamak sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir yol çizileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çukura atlamak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi göstermeniz veya harekete geçmeniz durumunda olumlu geri dönüşler alabilirsiniz.

Rüyada çukur üzerinden atlamak işlerinin kolaylaşacağına, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çukura atlamak böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına işarettir.

Rüyada çukur atlamak deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine işarettir.

Rüyada çukurun üstünden atlamak hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada çukurlardan atlamak pişman olacağı şeyler yapacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına tabir olunur.

Rüyada çukurdan atlamak iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, hakkıyla kazanca, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına işaret eder.

Rüyada çukur üstünden atlamak sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada çukurda uyumak kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, bir sebeple borcun gittikçe artacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments