Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çukurdan çıkamamak

Rüyada çukurdan çıkamamak

Rüyada çukurdan çıkamamak elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine, yapılan işlerin fazla kar getireceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, güzel bir hayatı olacağına, yokluk içine gireceğine, kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine delalet eder.

Rüyada çukurdan çıkamamak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu, yapılacak anlaşmaları veya pazarlıkları ilgilendiren başlıklarda son dakika değişiklikleri yapmak için zaman ihtiyaç duyabilirsiniz.

Rüyada çamur çukuruna düşmek hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük çukura düşmek insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, borçları varsa ödeyeceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine işarettir.

Rüyada büyük bir çukura düşmek sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine yorulur.

Rüyada çamurlu çukur görmek eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine, çok uğraş vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çukur düşmek zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunun çukura düştüğünü görmek hayatı baştan aşağı değiştireceğine, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada çukura düşmek eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına işaret eder.

Rüyada çukur atlamak kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, anlaşmalardan cayılacağına, emeklerinin karşılığını alacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments