Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çukurdan birini çıkarmak

Rüyada çukurdan birini çıkarmak

Rüyada çukurdan birini çıkarmak tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, bir sebeple işsiz kalınacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına, strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına delalet eder.

Rüyada çukurdan birini çıkarmak gördüyseniz:

  • O kişi, sizin yardım elini uzatmanızı bekliyor.

Rüyada çukurdan birini çıkarmak bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, rütbesinin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini çukurdan çıkarmak işlerinin günden güne azalacağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına yorulmaktadır.

Rüyada çukurdan çıkarmak daha büyük kazançlar elde edeceğine, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine delalet eder.

Rüyada çukurun içinde su görmek verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, ticaret ehli kişi olacağına, ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada çukurdan cıkmak bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada çukurda fare görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada çukura düşen birini görmek aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına, gücünü ve itibarını geri kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada çukur kazıldığını görmek sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, yokluk ve fakirlik göreceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments