Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çukurdan çıkarmak

Rüyada çukurdan çıkarmak

Rüyada çukurdan çıkarmak çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına yorulmaktadır.

Rüyada çukurdan çıkarmak gördüyseniz:

  • Alışılmadık yer veya kişileri ziyaretler söz konusu olabilir.

Rüyada çukurdan birini çıkarmak nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada çukurdan çıkarmak onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına delalet eder.

Rüyada birini çukurdan çıkarmak işindeki verimliliğin düşeceğine, duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, sürekli olarak emirler veren rüya sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına alamet eder.

Rüyada çukurlardan atlamak uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine işarettir.

Rüyada kabir çukuru görmek çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine, tartışmaların sonlandırılacağına tabir olunur.

Rüyada çukur görmek üzülmeye veya keder içinde bulunmaya, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına delalettir.

Rüyada büyük çukura düşmek sorunların teker teker çözüleceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, geleceğine tabir olunur.

Rüyada lam çukuru görmek bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, geleceğinin de çok parlak olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments