Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çukurda fare görmek

Rüyada çukurda fare görmek

Rüyada çukurda fare görmek daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, keder yaşayacağına, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, çok büyük çaba sarf edeceğine rivayet eder.

Rüyada çukurda fare gördüyseniz:

  • Romantik planlar yapılabilir.

Rüyada çukurda fare görmek boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini çukurdan çıkarmak ağız tadının yerine geleceğine, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada ev içinde çukur görmek mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, hayallere kavuşulacağına, zayıflayacağına işarettir.

Rüyada çukur üzerinden atlamak sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada geniş çukur görmek sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çukura inmek malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kısmetlerin azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun çukur görmek mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, mutlu olunacağına, nifak sokanların cezalandırılacağına alamet eder.

Rüyada çukura düşüp çıkmak çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments