Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kepçeyle çukur açmak

Rüyada kepçeyle çukur açmak

Rüyada kepçeyle çukur açmak çok büyük sıkıntılar çekeceğine, ilim ve irfan sahibi olunacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, yapılan hataların tekrarlanacağına yorulur.

Rüyada kepçeyle çukur açmak gördüyseniz:

  • Kullanacağınız dile önem vermeniz gerekiyor.

Rüyada kepçeyle çukur açmak beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada metal kepçe görmek maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kepçeye binmek emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine tabir olunur.

Rüyada kepçe iş makinası görmek istediklerini elde etmeyi başaracağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına tabir olunur.

Rüyada kaşık kepçe görmek zor günler geçirileceğine, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada gümüş kepçe görmek üzüleceğine ve hastalanacağına, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Rüyada yemek kepçe görmek işini en iyi şekilde yapacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine delalet etmektedir.

Rüyada inşaat kepçesi görmek iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments