Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çukur doldurmak

Rüyada çukur doldurmak

Rüyada çukur doldurmak kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, şansının hep açık olacağına, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine inanılır.

Rüyada çukur doldurmak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu gözden geçirebilir, karlı yatırımlar yapabilirsiniz.

Rüyada çukur doldurmak işlerdeki karın artacağına, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada çukuru toprakla doldurmak iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, şöhret ve hayır getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada çukura taş doldurmak el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına rivayet eder.

Rüyada çukura su doldurmak hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada içi su dolu çukur görmek oldukça kazançlı işler yapacağına, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada toprak ve çukur görmek kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine tabir olunur.

Rüyada tuvalet çukuru temizlemek maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada çukurda yılan görmek yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, işlerin çığırından çıkacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments