Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çukurda kalmak

Rüyada çukurda kalmak

Rüyada çukurda kalmak iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, işveren pozisyonuna geleceğine, yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çukurda kalmak gördüyseniz:

  • Stresli bir konuya işaret eden tartışmalar sonunda tatlıya bağlanabilir.

Rüyada çukurda kalmak aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına delalettir.

Rüyada çukura düştüğünü görmek kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına, daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada çukura düşeni görmek hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Rüyada tuvalet çukuru görmek başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, çeşitli avantajlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin önünde çukur görmek ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, kısmetli bir yıl geçirileceğine, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada cehennem çukuru görmek hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına alamet eder.

Rüyada çukurun içinde su görmek yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, yaşamın kolaylaşacağına yorulur.

Rüyada çukurdan atlamak kısa süre içinde yalnız kalınacağına, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments