Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çukurdan atlamak

Rüyada çukurdan atlamak

Rüyada çukurdan atlamak başarılarının kalıcı olacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına, anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına, atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine işarettir.

Rüyada çukurdan atlamak gördüyseniz:

  • Mart ayında partnerinizin gelirlerini ilgilendiren gelişmeler, sorumluluklarınızın artmasına neden olabilir.

Rüyada çukura atlamak kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, karamsar olacağına, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada çukur atlamak mesleğindeki verimliliğinin artacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına rivayet eder.

Rüyada çukur üstünden atlamak muradının gerçekleşeceğine, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına rivayet eder.

Rüyada çukurdan atlamak kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine rivayet eder.

Rüyada çukur üzerinden atlamak sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, ister istemez başının belaya gireceğine, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine rivayet eder.

Rüyada çukurlardan atlamak kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada çukurun üstünden atlamak iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada su dolu çukur görmek sıkıntılı günler yaşayacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments