Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çukura su doldurmak

Rüyada çukura su doldurmak

Rüyada çukura su doldurmak sıkıntıların çözüm bulacağına, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, hastalıklarının düzeleceğine, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına delalettir.

Rüyada çukura su doldurmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız, maddi durumunuz veya yapılacak anlaşmalar açısından gerçekten önemli zamanlardasınız.

Rüyada çukura su doldurmak sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına yorulur.

Rüyada çukura taş doldurmak iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, daha güçlü hale geleceğine, maddi durumun düzeleceğine işarettir.

Rüyada çukuru toprakla doldurmak düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çukur doldurmak hayallerinin söneceğine, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine delalettir.

Rüyada çukurun içinde su görmek ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine yorulur.

Rüyada su çukuruna düşmek hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çukur içinde su görmek yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada su dolu çukurlar görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments