Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su dolu çukurlar görmek

Rüyada su dolu çukurlar görmek

Rüyada su dolu çukurlar görmek kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına tabir olunur.

Rüyada su dolu çukurlar gördüyseniz:

  • Bir kimsenin sizi aldattığını veya aptal yerine koymaya çalıştığını farketmeniz olasıdır.

Rüyada içi su dolu çukur görmek bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, borçlarınızın canınızı sıkacağına, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada su dolu çukurlar görmek sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına yorulur.

Rüyada su dolu çukur görmek çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine işarettir.

Rüyada kan dolu çukur görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, kinin ve düşmanlığın giderileceğine delalet eder.

Rüyada çukur içinde su görmek üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine, zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada su çukuruna düşmek kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, elinin sıkışacağına, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada çukura su doldurmak kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, lüksüne de lüks katacağına yorulur.

Rüyada çukurda su görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, saygınlık göreceğine, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments