Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çukura taş doldurmak

Rüyada çukura taş doldurmak

Rüyada çukura taş doldurmak yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Rüyada çukura taş doldurmak gördüyseniz:

  • Asabi gerilimleriniz ailenizden birisiyle aşız münakaşasına girbilirsiniz.

Rüyada çukura taş doldurmak kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine işaret eder.

Rüyada çukura su doldurmak parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine işaret etmektedir.

Rüyada çukur doldurmak çok yıpranacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine alamet eder.

Rüyada çukuru toprakla doldurmak kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına delalet etmektedir.

Rüyada taş doldurmak bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada derin çukura düşmek ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine işarettir.

Rüyada çukura itilmek aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, bekarlar için evlenmeye rivayet eder.

Rüyada çamurlu çukura düşmek gelirinin düşeceğine, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments