Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çukura girip çıkmak

Rüyada çukura girip çıkmak

Rüyada çukura girip çıkmak daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, dertlerin bölüşüleceğine, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine yorulur.

Rüyada çukura girip çıkmak gördüyseniz:

  • Eskiden tanıdığınız bazı kişiler size destek vermek istediklerini veya arkanızda olduklarını bildirebilirler.

Rüyada çukura düşmek ve çıkmak mutluluğunun büyüyeceğine, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine işarettir.

Rüyada çukura düşüp çıkmak sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine işarettir.

Rüyada çukura girip çıkmak hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, gelişim içine gireceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine delalettir.

Rüyada kar çukuruna düşmek rüyayı gören kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine, çok iyi işler yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada çukurdan birini çıkarmak eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, ters giden durumların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çukur yol görmek iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına alamet eder.

Rüyada lam çukuru görmek başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına delalet eder.

Rüyada evinde çukur görmek bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, her yönden mutlu ve başarılı olmaya, malların çoğalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments