Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çukurlardan atlamak

Rüyada çukurlardan atlamak

Rüyada çukurlardan atlamak onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına, çok büyük başarılara imza atacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, büyük atılımlar yapılacağına rivayet eder.

Rüyada çukurlardan atlamak gördüyseniz:

  • Ayak eklemleriyle ilgili sorunlar kendini gösterdiğinde önemsememezlik etmeyin.

Rüyada çukur üzerinden atlamak başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada çukura atlamak etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına, kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çukurlardan atlamak sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, sıkıntılardan kurtulmaya, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada çukurun üstünden atlamak yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine, elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına yorulur.

Rüyada çukur üstünden atlamak evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çukurdan atlamak uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, kendi ailesi ile de arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çukur atlamak yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, üzüntülerinin son bulacağına, anne babaya müjde verileceğine işarettir.

Rüyada çamur çukuruna düşmek bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına, mal mülk kazanacağına, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments