Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarık cübbe görmek

Rüyada sarık cübbe görmek

Rüyada sarık cübbe görmek kalbini kıracağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına, güzel sözler işiteceğine, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarık cübbe gördüyseniz:

  • Zor bir ilişkinin yanlış bir adımdan geri dönmek zor hale gelmeden dengede tutulması gerekiyor.

Rüyada cübbe sarık giymek hileye ve fesada başvurmayacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine yorulur.

Rüyada cübbeli sarıklı birini görmek önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada cübbe ve sarık giymek kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına işarettir.

Rüyada sarık cübbe giymek hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarık cübbe görmek konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, yolunun hep açık olacağına tabir olunur.

Rüyada cübbeli sarıklı görmek hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, atılan adımların başarıya çıkacağına işarettir.

Rüyada sarık ve cübbe görmek rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına işaret eder.

Rüyada cübbe sarık görmek uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments