Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çorbası görmek

Rüyada çorbası görmek

Rüyada çorbası görmek işlerinde başarılı olacağına, kazançlı çıkacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, işlerini düzene sokacağına işarettir.

Rüyada çorbası gördüyseniz:

  • Küçük iş planlarınızı büyütebilirsiniz.

Rüyada fasulye çorbası görmek kalabalık günler geçirileceğine, doğru işler yapacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çocuğa çorba yedirmek bolluk içinde yaşanacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya rivayet etmektedir.

Rüyada mantı çorbası içmek bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine delalettir.

Rüyada mercimek çorbası ikram etmek iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölen birine çorba vermek iş hayatında sorun yaşanacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine yorulmaktadır.

Rüyada ezogelin çorbası içmek eğlenceli ortamlara gireceğine, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına işaret etmektedir.

Rüyada çorba pişirdiğini görmek özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada çorba yaptığını görmek hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments