Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğa çorba yedirmek

Rüyada çocuğa çorba yedirmek

Rüyada çocuğa çorba yedirmek başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, sevgi göreceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çocuğa çorba yedirmek gördüyseniz:

  • Hoşlanmadığınız veya belli bir mesafede kaldığınız şeylerden hoşlanmaya başlayabilirsiniz.

Rüyada çocuğa çorba yedirmek kazancının da garanti ve sabit olacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine tabir olunur.

Rüyada ölüye çorba yedirmek başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına yorulur.

Rüyada bebeğe çorba yedirmek yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına delalet eder.

Rüyada birine çorba yedirmek atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına tabir olunur.

Rüyada çorba yedirmek sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğa çorba içirmek çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, komşularla ters düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çocuğa yemek yediğini görmek daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına işarettir.

Rüyada çocuğa mama yedirmek elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments