Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ezogelin çorbası içmek

Rüyada ezogelin çorbası içmek

Rüyada ezogelin çorbası içmek nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ezogelin çorbası içmek gördüyseniz:

  • Sağlık olarak hassas durumdasınız.

Rüyada yoğurt çorbası içmek el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına, işinin ehli durumuna geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yoğurtlu çorba içmek iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, hayırlı günler yaşayacağına, prestij kaybı yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yayla çorbası içmek darp edileceğine, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada tencereden çorba içmek sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, tüm gözleri üzerinde toplayacağına delalettir.

Rüyada nohutlu çorba içmek kişinin kötü günler geçireceğine, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, maddi güç elde edeceğine delalettir.

Rüyada balık çorbası içmek sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavuk suyu çorbası içmek dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına yorulmaktadır.

Rüyada buğday çorbası içmek aşılması gereken engellerin günden güne artacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments